• Reserves al T. +34 938691052 | W. +34 677 04 33 49

Més de 50 anys
d’història i d’històries!

Tres generacions dedicades a la fusió de l’hosteleria, la música i el poble.

presentacio2logofiri
UN RECORREGUT PER LA HISTÒRIA
El 9 de gener de 1964 va iniciar-se aquesta aventura quan els germans Antonio Martínez Rodríguez i Pepe Martínez Rodríguez van obrir plegats “El Firabar” on hi havia l’àntic cafè “La Polar”. Poc temps després, Pepe abandona el negoci i entra a formar-hi part, la Pepeta, la dona de l’Antonio.

Cap a principis dels anys 80, el fill gran de la parella, Antonio Martínez Riera i la seva dona Maria Rosa Riu Planas passen a ser els propietaris del negoci. 

L’Antonio, conegut com “El Toni del Firabar” i la seva dona fan del bar la seva vida, el converteixen en un espai ple d’alegria i de música, un símbol pel poble de Cardona.

Finalment, el 26 de Juny del 2015, i després d’una reforma integral, Marc Martínez Riu (fill del Toni i la Rosa) i Natàlia Montilla López (la seva dona) agafen la gestió de l’actual Firabar, mantenint els valors del local i aportant un aire modern i atractiu pels clients. 

Troba’t en les
nostres imatges!

Tants anys de trajectòria ens han fet viure moments únics i irrepetibles. Infinits concerts programats i improvitzats, passacarrers, tardes llargues de bar, sopars de colla i nits inolvidables. D’algunes n’hem pogut fer un record. 

Samon Blu!

Tampoc ens oblidem del nostre mític “Samon Blu”, la Festa Major del Firabar. Una data senyalada al calendari on es celebràven actes, concerts i “botifarrades”. Al nostre escenari havíem tingut actuacions com la de “La Beth” o “Berto Romero”.

HI TORNAREM! Un lloc on
sentir-te
com a casa

Plaça de la Fira, 9
CARDONA

Contacte i reserves

T. +34 938 691 052

W. +34 677 04 33 49


reserves@firabar.com